Zorgverleners coaching

Coaching voor Zorgverleners: Ondersteuning bij Trauma en Werkdruk

In het zorgveld ben je dagelijks bezig met het bieden van steun en begeleiding aan anderen. Dit kan soms zwaar zijn, vooral wanneer je zelf geconfronteerd wordt met moeilijke, traumatische casussen of hoge werkdruk. Als zorgverlener is het essentieel om goed voor jezelf te zorgen om optimaal voor je cliënten te kunnen blijven zorgen.

 

Wat ik aanbied:

Als ervaren coach richt ik mij zowel op het ondersteunen van zorgverleners die lastig kunnen omgaan met traumatische of angstige casussen als op het bieden van hulp bij het beheersen van werkdruk en burn-out. Mijn coaching is ontworpen om je te helpen bij:

  • Verwerken van Traumatische Casussen: Als je geconfronteerd wordt met zware of emotioneel belastende casussen, kan dit een diepgaande impact hebben. Samen onderzoeken we deze ervaringen en werken we aan manieren om deze te verwerken, zodat je weer met vertrouwen en veerkracht kunt werken.
  • Omgaan met Angst en Stress: Het werken met angstige situaties kan zwaar zijn. We ontwikkelen strategieën om je angst te verminderen en je stressniveau onder controle te houden, zodat je weer met rust en helderheid kunt functioneren.
  • Beheren van Werkdruk: Hoge werkdruk kan leiden tot burn-out en verminderde werktevredenheid. We richten ons samen op het ontwikkelen van praktische technieken om werkdruk te verminderen, grenzen te stellen en een gezonde werk-privébalans te vinden.

 

Wat je kunt verwachten:

Tijdens onze sessies bied ik een veilige en ondersteunende omgeving waar je openlijk kunt praten over je ervaringen en uitdagingen. We maken gebruik van bewezen methoden zoals ACT, EMDR en systemisch werk om je te helpen herstellen en je welzijn te verbeteren.

 

Waarom coaching belangrijk is:

Als zorgverlener ben je vaak de spil in het leven van anderen, maar het is cruciaal om ook goed voor jezelf te zorgen. Door coaching kun je niet alleen je eigen welzijn herstellen, maar ook je effectiviteit en plezier in je werk vergroten. Samen zorgen we ervoor dat je met hernieuwde energie en focus je belangrijke werk kunt voortzetten.

 

Interesse?

Wil je meer weten over hoe ik je kan ondersteunen? Neem dan gerust contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. Samen maken we ruimte voor jouw persoonlijke en professionele groei.

Zorgverlenerscoaching

Door goed voor jezelf te zorgen, geef je het beste van jezelf aan anderen

Contact opnemen?

Schrijf je hier vrijblijvend in. Binnen 24 uur neem ik per mail contact met je.

Naam(Vereist)

Angélique Kooij

 

Edvard Munchweg 16C

1328 MA, Almere

06-31171976

info@angeliquekooijcoaching.nl